Prava korisnika

SANTAJ PLASTIKA D.O.O. posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka korisnika. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje obrađujemo, odnosno prikupljamo kada se posjete naše internet stranice.

 

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju (poput imena, adrese, e-maila ili poštanske adrese i dr.). SANTAJ PLASTIKA D.O.O. ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada ste nam ih Vi izričito učinili dostupnima (npr. prilikom naručivanja proizvoda ili kontakta ili drugog razloga), čime pristajete odnosno dajete privolu na njihovo korištenje u niže navedene svrhe.

 

Politika korištenja i pohranjivanja Kolačića (HTTP cookies)

Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta.

Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku izbrisati i/ili trajno isključiti na Vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

 

Obrada osobnih podataka koje unosite u obrasce na mrežnoj stranici

Podaci koje upišete u obrasce na mrežnoj stranici koriste se isključivo za slanje poruke (upita, kupnje, itd.) ili tražene usluge. Vaši su podaci zaštićeni, skriveni su trećim stranama i ne koriste se za bilo kakve druge namjene izvan gore opisanih.

Vaši će podaci biti objavljeni sljedećim kategorijama primatelja u navedenim slučajevima:

  1. Podaci koji su potrebni radi isporuke robe bit će otkriveni otpremnicima. Napominjemo kako će biti otkriveni samo oni podaci koji su potrebni za isporuku robe;
  2. U slučaju izravne isporuke Vaši podaci mogu se koristiti u svrhu za koju ste ih dostavili.

Također napominjemo kako je obrada navedenih podataka potrebna radi sklapanja ugovora. Stoga, ukoliko ne dostavite navedene podatke, nećemo biti u mogućnosti sklopiti ugovor niti obraditi Vašu narudžbu.

 

Prava korisnika

Korisnik odlučuje koje podatke o sebi čini dostupnima. U slučaju promjene bilo kojeg osobnog podatka, molimo Vas da nas o promjenama obavijestite kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke.

Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti SANTAJ PLASTIKA D.O.O. u pisanom obliku na adresu Sunčana 17, 31550 Valpovo, s naznakom „zaštita osobnih podataka GDPR“, elektroničkom obliku na mail adrese navedene pod rubrikom “Kontakt” ili usmenim putem na telefon 031/656-400. Po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim ili usmenim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.

Osim prava na povlačenje privole korisnici, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imaju pravo na pristup u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (tzv. “pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor nadzornom tijelu za zaštitu podataka.